CV ketel

De verwarming gaat weer aan, want de koude winterdagen zijn weer op komst!

Kortom de hoogste tijd om uw CV Ketel eens te checken. Is hij goed onderhouden?, voldoet hij nog aan de hedendaagse eisen? Is hij misschien toe aan vervanging?  Dan bieden wij van Klussenbedrijf Brandt graag onze diensten aan.

Wat kunnen wij voor u doen?

Het installeren van uw CV ketel is een serieuze zaak dat behandeld moet worden door een serieus bedrijf. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U vult ons contactformulier op onze website in met uw gegevens en het probleem en wij nemen contact met u op. Er volgt hierna een persoonlijk gesprek om te kijken naar de huidige conditie van uw CV ketel. Vervolgens helpen onze CV ketel monteurs u graag met de keuze van de juiste cv ketel, maar ook met het plaatsen, vervangen, leveren en de onderhoud van de cv ketel. Klussenbedrijf Brandt levert vrijwel alle merken CV ketels met onderhoudscontract indien gewenst. Heeft u dan toch voorkeur voor een CV ketel die wij niet in ons assortiment hebben? Geef dit aan en wij kunnen kijken of we alsnog aan uw wens kunnen voldoen.

Het plaatsen van een CV ketel duurt ongeveer een dag en bij vervanging zullen wij de oude CV ketel weer meenemen. Wij plaatsen ook radiatoren, convectoren, handdoek-radiatoren en design-radiatoren.

Prijsindicatie

De prijzen van CV ketels lopen uiteen. Afhankelijk van het type, vermogen, merk en moeilijkheidsgraad van het plaatsen en de hoeveelheid worden de kosten berekend. Graag maken wij een offerte op maat zodat u een goede indicatie heeft van de kosten en niet achteraf voor verrassingen staat.

Contact

Industrieweg 63
2712 LA Zoetermeer
Telefoon : +31 79 88 91 984
Mobiel : +31 65 49 12 031
KvK : 54381517
BTW nr : NL002046646B74
E-mail :

 

© Klussenbedrijf Brandt